top of page
Garden Hose Sprinkler

Installatie en onderhoud hemelwatertank en -pomp

Ontdek hoe wij energieloos, regenwater drinkbaar maken

Bij O-Claire analyseren we de behoeften van de klant naargelang de situationele mogelijkheden, om zo tot een maximaal rendement te komen. Met deze dienst zijn we volledig voorbereid om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken en bieden we uitzonderlijke kwaliteit.

Hemelwaterrecuperatie

Zelfs drinkbaar regenwater

Wij plaatsten regenwaterciternes van 4 tot 20m3. Indien gewenst staan wij eveneens in voor het plaatsen van de regenwaterpomp. De volledige installatie wordt volledig afgestemd volgens uw behoeften en budget.

Wij slagen er tegens in om uw water drinkbaar te maken op basis van mechanische filters of op basis van een plantenfilter en lavasteen.

20m3.jpg

Toebehoren

Regenwaterpompen

U kan kiezen voor een regenwaterpomp die binnenshuis of die in de put zelf geplaatst wordt. Wij werken met bekende merken als Wilo, DAB, of andere merken naargelang uw wens. 

Nadien kunnen we opteren voor een duo- of trio-partikel/actieve kool/UV-filter

UV-filter.jpg

Automatische vulling regenwatertank

Het is mogelijk om te kiezen voor een systeem waarbij, wanneer de regenwatertank leeg zou komen te staan, deze automatisch bijgevuld wordt met stads- of putwater.

pomp + autom vulling.jpg

Regenwaterpomp met expansievat

Ben je voor je volgende project op zoek naar een betrouwbare/betrouwbaar Waterzuiveringsbedrijf met uitgebreide ervaring? Bij O-Claire staan we voor de excellentie van ons werk en leveren we persoonlijke aandacht aan onze klanten, gebaseerd op hun specifieke behoeften. Als je op zoek bent naar een professionele Sproeisysteem installatie, neem dan contact met ons op voor advies.

Regenwaterpomp Olne.jpg

Geïntegreerde voorfilter

U kan opteren voor een regenwatertank met vooraf geïntegreerd voorfilter. Op die manier bespaart u het werk voor het plaatsen van een losse voorfilter voor de citerne. Een voorfilter is strikt noodzakelijk om de regenwatertank zo proper mogelijk te houden.

ingeb regenwfilter.jpg
bottom of page