top of page

Ons verhaal

O-Claire is een toonaangevend Waterzuiveringsbedrijf dat actief is in heel België. Wij zijn gecertificeerde professionals die alles aanpakken op vlak van waterzuivering; van grote projecten tot kleinere klusjes. Wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat en we doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met het recupereren van water om zo hun waterfactuur maximaal te reduceren en anderzijds om zo weinig mogelijk schadelijke stoffen te lozen in onze dierbare bodem. Daarnaast voorzien wij eveneens oplossing om zo weinig mogelijk PVC afval te creëren door stadswater veel gezonder te maken.

Onze geschiedenis


In 2002 startte Ingenieur Paul De Neve zijn bedrijf PDN Service op. Als Technisch commercieel medewerker voor Vlaanderen en Wallonië voor het bedrijf Technox Equipments uit Grez-Doiceau, deed hij al zijn ervaring op omtrent het plaatsen en onderhouden van IBA voor particuliere woningen en kleine bedrijven. In 2001 ging Technox failliet en verzekerde Paul de opvolging van IBA's van Technox in België.

Stilaan werd zijn gamma uitgebreid naar merken zoals EPUR, ELOY, ZUKKO, etc.

Op 72-jarige leeftijd besloot Paul te genieten van zijn welverdiend pensioen en besloot Hendrik Vandesteene in 2017, Paul's bedrijf over te nemen.

Zo werd PDN Service in 2022 omgedoopt tot O-Claire

Intussen werd het aanbod van deze firma uitgebreid tot alle mogelijke vormen van waterzuivering. Verder op deze site kan u meer info vinden omtrent ons aanbod. En kan u bepaalde producten ook bij ons online aankopen.

Indien u een project heeft waar u graag onze hulp wil,  bel ons dan vandaag nog om een afspraak te maken.

Wij kijken er naar uit om samen met u de beste oplossing uit te dokteren en uit te voeren.

bottom of page